Ministarka Bratić se izvinila porodici i prijateljima pokojne direktorice
Zgrada Ministarstva prosvjete

Ministarka Bratić se izvinila porodici i prijateljima pokojne direktorice

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta se,uputilo je kako se navodi u saopštenju, iskreno izvinjenje porodici i prijateljima pokojne direktorice JU Obrazovni centar Plužine, Gordane Radović, zbog nenamjerne omaške službenika koja je nastala prilikom izrade rješenja.

Propust je ističu iz Ministarstva nastao usljed preobimnog posla na izradi čak 448 rješenja.

"Ovo napominjemo bez želje da opravdavamo pogrešku svojih zaposlenih, već da bismo ukazali na nepostojanje bilo kakve zle namjere te da je, ponavljamo, jedino kvantitet rada uticao na nastalu nesmotrenost.

Zbog neprijatnosti nam je, naročito, žao ukoliko imamo u vidu da smo o Gordani čuli samo najljepše, ne samo u kontekstu profesionalnog rada i angažmana, već i o njoj kao dobroj i plemenitoj osobi. Naravno, propust ne možemo da ispravimo, ali možemo da iskažemo duboko žaljenje zbog nesmotrenosti i da se još jednom, porodici i prijateljima, iskreno izvinimo u ime svih zaposlenih, i u ime ministarke Bratić", zaključuje se u saopštenju Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.