Osumnjičeni vlasnik plantaže marihuane pušten da se brani sa slobode
Foto: Uprava policije

Zbog štrajka advokata

Osumnjičeni vlasnik plantaže marihuane pušten da se brani sa slobode

Podgoričanin M.G. (34) saslušan je u Višem državnom tužilaštvu zbog sumnje da je vlasnik plantaža marihuane na kojima je bilo skoro 3.700 sadnica.

Budući da zbog štrajka advokata nije imao branioca, on je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, a izrečena mu je alternativna mjera, piše Dan.

"U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet protiv M.G. zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i isti je u ovom tužilaštvu saslušan u svojstvu osumnjičenog, nakon čega je donijeta naredba o sprovođenju istrage i podnijet predlog sudu za određivanje mjere nadzora povremenog javljanja određenom državnom organu”, saopštila je za Dan Lepa Medenica, državni tužitelj i portparol u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

M.G. je uhapšen prekjuče u akciji "Dvogled" zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.