U Budvi najviše oboljelih od kovida na 10.000 stanovnika
Opština Budva

Infekcija koronavirusom

U Budvi najviše oboljelih od kovida na 10.000 stanovnika

U Crnoj Gori je po opštinama najveći broj slučajeva infekcije koronavirusom na deset hiljada stanovnika registrovan u Budvi.

U Budvi su registrovana 62 zaražena na deset hiljada stanovnika, Kotoru 20, Šavniku 19.

U Tivtu i Andrijevici je registrovano po 13 oboljelih od Kovida-19 na deset hiljada stanovnika, Herceg Novom 11, na Cetinju deset, u Podgorici sedam, na Žabljaku i u Baru po šest, prenosi Mina.

U Nikšiću su registrovana četiri zaražena koronavirusom na deset hiljada stanovnika, Pljevljima tri, u Ulcinju, Tuzima, Danilovgradu i Beranama po dva, a u Bijelom Polju jedan oboljeli od Kovid-19 na deset hiljada stanovnika.

U Rožajama, Petnjici, Gusinju, Kolašinu, Plužinama, Mojkovcu i Plavu broj slučajeva infekcije koronavirusom na deset hiljada stanovnika iznosi nula.

Ova stopa računa se na osnovu broja stanovnika u opštinama i ne uzima se u obzir broj trenutnih turista u tim gradovima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.