Bjelopoljskim lovcima biće oduzimano lovačko oružje
Ilustracija

Novo rukovodstvo LO "Bijelo Polje" uvodi red radi bolje zaštite divljači i unapređenja lova

Bjelopoljskim lovcima biće oduzimano lovačko oružje

Upravni odbor Lovačke organizacije "Bijelo Polje" je na sjednici održanoj 19.jula donio jednoglasnu Odluku da lovcima-članovima koji nijesu platili članarinu za 2020/2021 godinu zaključno sa 30.05.2021. godine prestaje članstvo u toj organizaciji.

Odluka je, kako navode iz LO "Bijelo Polje" donijeta shodno nastojanju Ministarstva poljoprivrede da u saradnji sa MUP-om rade na rješavanju problema korišćenja vatrenog oružja u lovu, kao i usaglašavanja broja registrovanog oružja sa brojem korisnika koji plaćaju lovačku članarinu, te da bi se došlo do podataka koliko oružja je u zloupotrebi.

"U tom pravcu LO "Bijelo Polje" će dostaviti spiskove onih koji nijesu redovno plaćali članarinu i koji su izgubili status članova u LO "Bijelo Polje" ,koja gazduje lovištem opštine Bijelo Polje", navodi se u saopštenju organizacije.

Oni su još jednom apelovali na sve lovce- članove da ispune svoje obaveze redovnog članstva, prije podnošenja spiskova u MUP-u, kako bi izbjegli proceduru gubljenja prava na posjedovanje lovačkog oružja po osnovu članstva u LO "Bijelo Polje".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.