Zamjenik gradonačelnika Beograda popio vodu iz bazena kako bi dokazao njen kvalitet

Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je, tokom uključenja na TV Pink, na bazenima na Banjici zahvatio u ruku malo vode iz bazena i popio je, kako bi pokazao da je beogradska voda visokog kvaliteta.

„Pošto je beogradska česmovača voda najboljeg kvaliteta, pozivam građane da ne kupuju flaširanu vodu ako nemaju potrebe. Svaki bazen kontroliše Gradski zavod za javno zdravlje“, rekao je on i zatim iz ruke popio gutljaj vode iz bazena.

Vesić je obišao renovirane bazene na Banjici u okviru SC „Voždovac“ i tom prilikom istakao da je ovo primjer kako bazeni mogu da se srede i kako posao može da se završi za samo dvadeset dana ukoliko se radi u tri smjene, prenio je Beoinfo.

„Bilo je potrebno tri nedjelje da bazeni, koji tri godine nisu radili, ponovo budu u funkciji. Od danas u Beogradu imamo dva nova bazena koje će građani moći da koriste, nova jer se suštinski koriste ponovo, a inače napravljena još 1973. godine. Bazeni će raditi od sjutra, a za sve koji žele da dođu naredna dva dana biće slobodan ulaz“, poručio je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.