Policajac iz Bijelog Polja učesnik incidenta u budvanskoj diskoteci, razoružalo ga obezbjeđenje?
ilustracija

Policajac iz Bijelog Polja učesnik incidenta u budvanskoj diskoteci, razoružalo ga obezbjeđenje?

Obezbjeđenje jedne budvanske diskoteke prije tri noći savladalo je i razoružalo policajca D. S., koji je prethodno navodno prijetio da će ih sve pobiti, pišu Vijesti pozivajući se na više neimenovanih izvora.

Prema istim informacijama, incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, oko 4 sata ujutro.

Iz Uprave policije objašnjeno je da je Smolović, koji je radno angažovan u Centru bezbjednosti Bijelo Polje, u trenutku incidenta imao službenu legitimaciju, a za pojasom službeni pištolj za vrijeme incidenta.

Verzije događaja koje su ispričali očevici i zvanični odgovori policije značajno se razlikuju - jedan od očevidaca ispričao je da je nakon čarke, u kojoj nije učestvovao, Smolović, koji je bio gost diskoteke, počeo da vrijeđa obezbjeđenje i krenuo za pištolj.

“U jednom trenutku počeo je da viče da će sve pobiti i krenuo je za pištolj...Reagovalo je obezbjeđenje koje je vidjelo da je krenuo da vadi pištolj, savladali su ga, napravili mu polugu i oduzeli mu pištolj”.

Iz UP su kazali da im je 19. juna prijavljeno narušavanje javnog reda i mira ispred jednog noćnog kluba u Budva.

“Interventna jedinica je izašla na lice mjesta i zatekla više lica među kojima je bio službenik Uprave policije D. S. koji je radno angažovan u CB Bijelo Polje...Narušavanju javnog reda i mira prethodio je verbalni konflikt D. S. sa jednim licem nakon čega ih je obezbjeđenje noćnog kluba udaljilo iz unutrašnjosti lokala”, odgovorili su iz UP, objasnivši da su u službene prostorije doveli više osoba i od njih prikupili obavještenja:

“Nakon kompletiranja predmeta, spisi će biti dostavljeni načelniku CB Bijelo Polje radi daljeg postupanja, tačnije radi upućivanja sipsa predmeta Etičkom odboru na ocjenu etičnosti postupanja policijskog službenika D. S. u predmetnom događaju”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.