Sjutra počinje
Foto: 3×3 Montenegro

Sjutra počinje "Bijelo Polje Open 2K21" turnir u basketu

U Bijelom Polju u organizaciji 3×3 Montenegro i JU Centar za sport i rekreaciju sjutra počinje ,,Bijelo Polje Open 2K21’’, FIBA 3×3 turnir u basketu.

Sada već tradicionalni, četvrti 3×3 turnir u Bijelom Polju, održaće se na Gradskom trgu, a početak programa je oba dana (četvrtak i petak) zakazan za 16h.

"Veoma smo uzbuđeni zbog predstojećeg turnira u Bijelom Polju, gdje smo uvijek dočekani na najbolji mogući način. Main event je seniorski turnir na koji se mogu prijaviti svi basketaši stariji od 17 godina (2004. godište i stariji), a kotizacija za učešće je 20€. Na programu događaja će biti i ,,Admiral Knockout’’ i ,,Xiaomi Challenge’’ takmičenja za publiku, za šta su naši partneri spremili vrijedne nagrade.’’- rekao je ispred 3×3 Montenegro organizacije, Milorad Šutulović.

Pored seniorskog turnira i takmičenja za publiku, za 1. dan događaja je planiran otvoreni košarkaški trening za najmlađe, a drugog dana na rasporedu je ,,Martinova trica’’.

"Čast nam je što ćemo nakon pauze prošlog ljeta, ponovo biti domaćini 3×3 Montenegro turnira. Skrenuo bih pažnju na ,,Martinovu tricu’’ – takmičenje u šutiranju trojki u čast preminulog mladog košarkaša Jedinstva i učesnika ovog turnira, Martina Šćekića, koje će se održati pred finalni basket u petak’’ – izjavio je direktor JU Centar za sport i rekreaciju, Marko Maslovarić.

Prijave ekipa se vrše putem 3×3 Montenegro profila na Instagram-u i Facebook-u, a turnir će se prenositi uživo na 3×3 Montenegro YouTube kanalu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.