Zirojević: Najveća greška nijesu kadrovi Bratićeve nego sama ministarka
Nikola Zirojević

Zirojević: Najveća greška nijesu kadrovi Bratićeve nego sama ministarka

"Najveća greška u sistemu obrazovanja nijesu skandalozni kadrovi ministarke obrazovanja, već sama ministarka. No, tu će grešku narod ispraviti," saopštio je portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

Zirojević je istakao da je sama ministarka greška jer je pokazala da su njena skandalozna naimenovanja na čelu sa Radom Višnjić jasna politika popularizacije fašizma kroz naše škole.

"Dakle taktika Ministarstva prosvjete je jasna: politika fašizacije i uništavanja obrazovnog sistema dok god ogorčena javnost ne reaguje, a kad reaguje, Bratićeva se, u populističkom maniru "povlači" i priznaje grešku. E pa, nijesu to nikakve greške, to je jasna politika koju ona besramno sprovodi otkad je zasjela na poziciju u jednom od najosjetljivijih resora, i vrijeme je da narod stane na put gaženju i uništavanju najsvetijeg: naše djece", kazao  je na današnjem protestu ispred Ministarstva prosvjete, nauke kulture i sporta Zirojević.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.