Da li se razvode Keri i Zverka u novoj sezoni?

Procurio scenirao novih epozoda Sex i grada

Da li se razvode Keri i Zverka u novoj sezoni?

Nastavak serije "Seks i grad" uzdrmao je internet - dok cure slike sa snimanja, pojavile su se i glasine koje otkrivaju šta će se desiti sa Zverkom, koji je najveća ljubav junakinje Keri Bredšo.

Moguće je da će u novoj sezoni Keri i Zverka biti u procesu razvoda, kako je objavio Page Six uz fotografiju scenarija kao dokaz.

U sceni koja je opisana u procurjelom dijelu scenarija, Keri ruča sa Šarlot, Mirandom i Stanfordom. Na jednoj stranici se žali na stanje svog braka, tvrdeći da je ona bila samo “jedna od žena za koju se on pobrinuo“.

Čak i ako se razvod ne dogodi, između Keri i Zverke ne vladaju dobri odnosi, prenosi Nova.rs.

 

sexigrad

 

Ovo nije prvi put da kruže glasine da će Keri još jednom biti slomljeno srce. Prije nekoliko meseci, pojavili su se navodi da će Zverka otići u zatvor zbog finansijskih zločina, oslobađajući Keri da se pomiri sa svojom drugom velikom ljubavlju, Ejdanom.

Džon Korbet, glumac koji je nekoliko sezona tumačio Ejdana, potvrdio je svoje učešće u projektu još u aprilu.

Iako mnogi fanovi serije vjeruju da su Keri i Zverka suđeni jedno drugom, postoje i oni koji su ubijeđeni da je par osuđen na neuspjeh. Razvod se, međutim, nekim fanovima čini izuzetno dosadnim – pa se nadaju da je nešto sočno prouzrokovalo razdor. Prevaru smo već vidjeli – pa bi zatvor bio istinski šok.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.