Bogatić: Opljačkali muškarca uz prijetnju nožem, ukrali pokvaren automobil, ukrali drugi pa sletjeli
foto:Nova S

Pljačkaši loše sreće

Bogatić: Opljačkali muškarca uz prijetnju nožem, ukrali pokvaren automobil, ukrali drugi pa sletjeli

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bogatiću uhapsili su N. K. (25) i B. L. (25) iz Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su izvršili krivična djela razbojništvo i krađa.

Oni su rano jutros, kako se sumnja, ušli u kuću četrdesetšestogodišnjeg muškarca u Bogatiću i, uz prijetnju nožem, zahtjevali da im da novac, a potom izvršili premetačinu i pobjegli, navodi se u saopštenju MUP-a, prenosi Nova S.

N. K. se sumnjiči da je nedaleko odatle ušao u otklјučani „pežo“ i startovao ga, a pošto se automobil pokvario, on ga je ostavio na putu i nakon toga ušao u otklјučani „pasat“ kojim je sletio sa puta, pa se sumnjiči i za krivično djelo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Policija ga je ubrzo pronašla na izlazu iz Bogatića dok je pokušavao da pobjegne, dok je B. L. pronađen u blizini kuće četrdesetšestogodišnjaka, navodi Nova S.

N. K. i B. L. su, kako se sumnja, i 17. jula iz dvorišta ovog četrdesetšestogodišnjeg muškarca ukrali automobil „daevu“ koji je policija pronašla i vratiće ga vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48h i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.