DPS Bar: Rada Višnjić žalila nad presudom ratnom zločincu Mladiću, Vlada je utješila direktorskom pozicijom
Demokratska partija socijalista, Bar

DPS Bar: Rada Višnjić žalila nad presudom ratnom zločincu Mladiću, Vlada je utješila direktorskom pozicijom

Sramno imenovanje Rade Višnjić za vršioca dužnosti Osnovne škole "Jugoslavija“ još je jedan korak u sunovrat prosvjete. Javnost je dobro upoznata sa drastičnim ispadima u svim sferama života novoimenovanog "stručnog“ kadra ostrašćene ministarke Bratić. Osobu koja je na društvenim mrežema žalila nad presudom ratnom zločincu Ratku Mladiću, ministarka je utješila direktorskom pozicijom u barskoj osnovnoj školi, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Baru.

Zastrašujuća je kako poručuju činjenica, da u jednoj od najbrojnijih škola u Baru, pritom radi se o osnovnoj školi, gdje se djeci postavljaju temelji za dalji razvoj i napredak, resorno ministarstvo za direktoricu postavi, ni manje ni više, nego takozvanu učiteljicu, koja nema niti profesionalnu, a kamoli moralnu pozadinu da pokrije tako važnu funkciju.

Podsjetili su javnost da je riječ o učiteljici koja je samo nekoliko mjeseci unazad, suspendovana sa posla, jer je "zloupotrebljavajući svoj položaj, putem Vibera, učenike, maloljetnu djecu pozvala na moleban!"

"Ovakvi potezi, usmjereni na očiglednu indoktrinaciju najmlađih naraštaja, u čemu se, Rada Višnjić već dokazala, nažalost, koštaće nas skupo. Nedopustiva je manipulacija djecom i njihovo uvođenje u nacionalističke kalupe, i tome se cijela građanska Crna Gora mora oduprijeti. Za ovakav potez, postavljanje osobe ovako skandalozne biografije na čelo vaspitne ustanove, najveću odgovornost snosi URA, jer ministarka Bratić čini temelj ove vlade, sa 4 ministarstva koje pokriva, a ovakvu izvršnu vlast, omogućili su oni koji se sada samo verbalno i licemjerno zgražavaju nad očekivanim potezima “apostolke šovinizma“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.