DF: Demokrate Rezolucijom o Pivi i Velici ne mogu zamaskirati štetu koju su nanijeli srpskom narodu
Demokratski front

DF: Demokrate Rezolucijom o Pivi i Velici ne mogu zamaskirati štetu koju su nanijeli srpskom narodu

Demokratska Crna Gora, predlogom rezolucije o genocidu u Pivi i Velici, ne može zamaskirati štetu koju je nanijela srpskom narodu glasanjem za Rezoluciju o Srebrenici, saopšteno je iz Demokratskog fronta (DF).

Iz tog saveza su kazali da politika Demokrata koja se ogleda u staroj izreci "Svačiji drug, ničiji prijatelj" ovih dana doživljava fijasko.

"Poslije izdaje srpskih interesa, glasajući sa Demokratskom partijom socijalista sramnu Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, sada predlažu Rezoluciju o genocidu u Pivi i Velici i misle da će tim neiskrenim potezom uspjeti da zamaskiraju štetu koju su nanijeli srpskom narodu", ocijenili su iz DF-a, prenosi Mina.

Oni su kazali da je DF rezoluciju o Pivi i Velici predložio mnogo prije Demokrata, a da je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić "zaključao u fioci".

"Prozivanje DF-a da neće da ih podrži u njihovom politikanstvu, predstavlja licemjerstvo i nedoraslost bavljenja ozbiljnom politikom", istakli su iz DF-a.

Kako su kazali, u izjavi Demokrata da je DPS nevoljno digao ruku za izglasavanje Rezolucije i smjenu Vladimira Leposavića možda ima i istine, jer su stari prijatelji još odavno na istom zadatku, pa jedni drugima redovno čine protivusluge.

Iz DF-a su istakli da je vrhunac političkog tumaranja Demokrata izjava da su oni izglasali Rezoluciju da srpski narod nije genocidan, iako cjelokupna javnost dobro zna i tačan naziv i namjeru izglasavanja rezolucije.

"Uzaludna vam je priča o nekakvom amandmanu, za koji ste tvrdili da je to nešto što se niko prije vas nije sjetio, da ste njime spasili srpski narod od etikete genocidnog, a što je kreatorima rezolucije bio i jedini cilj", navode iz DF-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.