Ohrid: Grom povrijedio 13 osoba na plaži, dobili opekotine, oštećen im sluh
Ilustracija

Ohrid: Grom povrijedio 13 osoba na plaži, dobili opekotine, oštećen im sluh

U udaru groma na jednoj plaži u Ohridu četiri osobe su dobile opekotine, dok je devetoro pretrpjelo šok, ili ima probleme sa sluhom, saopštila je ohridska policija.

Kako se precizira, posljedice od udara groma ima ukupno 13 osoba – četiri su dobile opekotine ruku i nogu, a ostali su se požalili da su pretpjeli šok i strah, da imaju tahikardiju ili probleme sa sluhom.

Kako je prenio lokalni portal „Ohrid njuz“, dio povrijeđenih od groma na plaži „Orevče“ je u bolnicu prevezen kolima Hitne pomoći, dok se dio njih sam javio ljekaru.

Povrijeđeni na toj popularnoj plaži u blizini kampa „Gradište“ su iz raznih dijelova Sjeverne Makedonije.

Mediji su ranije javili da su popodne, tokom kratkotrajnog jakog nevremena koje je zahvatilo Ohrid, od udara groma na plaži „Orevče“ povrijeđene dvije osobe, da imaju opekotine i probleme sa sluhom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.