Čestitke Dejanu: Svi se ponosimo tobom!
Foto: Twitter

Čestitke Dejanu: Svi se ponosimo tobom!

Crna Gora je bogatija za još jednog šampiona, kojim se ponosi, poručio je na Tviteru predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitajući reprezentativcu, Dejanu Vukčeviću koji je osvojio zlatnu medalju u borbama džiu džicu na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

"Crnogorski sportisti na vrhu Evrope u još jednoj disciplini. Evropsko zlato Dejanu Vukčeviću na prvenstvu u džiu džici.  Najiskrenije čestitke Dejanu. Lijepa vijest uoči početka Olimpijade, pravi podsticaj za naše takmičare", poručio je Đukanović na Tviteru.

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić saopštio je povodom uspjeha Vukčevića da sport nastavlja da bude naš najbolji izvozni proizvod.

"Čestitke Dejanu Vukčeviću na osvajanju zlatne medalje u kategoriji preko 94kg na Evropskom prvenstvu u Ju jitsu-u, koje se održava u njemačkom gradu Maintalu. Dejane, biti prvak Evrope velika je stvar! Svi se ponosimo tobom", poručio je Bečić na Tviteru.

Čestitke Dejanu uputile su i kolege iz Uprave policije.

Naime Vukčević je iz Sektora policije posebne namjene.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.