Svjetski broj jedan trenira na našem primorju: Posljednje pripreme Đokovića za Tokio u Crnoj Gori!
Foto: Vukašin Vujević/Novosti

Svjetski broj jedan trenira na našem primorju: Posljednje pripreme Đokovića za Tokio u Crnoj Gori!

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković danima već boravi na crnogorskom primorju gdje je do sada više puta snimljen kako trenira, u različitim vremenskim uslovima.

Srpski teniser koji je prije sedam dana osvojio Vimbldon i 20. grend slem pehar u karijeri, napravio je predah od samo nekoliko dana, uživao u čarima crnogorskog primorja ali tome je došao kraj pošto su pripreme za Tokio već krenule, a čak ni kiša koja se slila ovih dana na region nije uspjela da ga spriječi u tome,prenose Novosti.

U mjestu Ljuta između Kotora i Perasta u bokokotorskom zalivu, najboljeg igrača planete juče čak ni sivi oblaci nisu omeli da sa partnerom lagano trčkara ulicama zalivskog naselja i polako se vraća u takmičarski ritam pred put u prijestonicu Japana gdje će pokušati da napadne olimpijsko zlato i stigne do jedinog preostalog cilja u karijeri.

Jutros je Novak ponovo džogirao kraj mora.

Šampion Australijan opena, Rolan Garosa i Vimbldona je trenutno u akademiji Janka Tipsarevića u "Portanovi centru" u Herceg Novom.

67205704560f299d75ad81619309649640

Novak se tamo vrijedno priprema, a na svom Instagram profilu otkrio je i sa kim je trenirao. U pitanju je Janićije Karić, unuk Dragomira Karića, brata Bogoljuba Karića.

Janićije je rođen u Torontu, ima 25 godina i trenutno je 1.333 na svjetskoj rang listi.

Što se tiče Novaka, on će u Tokiju biti prvi favorit za zlatnu medalju.

Očekuje se da uskoro krene na put za Japan, a turnir će se održati u "Ariake centru" od 24. jula do 1. avgusta.

Inače, Novak je u Crnu Goru otišao odmah posle Londona, bio je prvo na Svetom Stefanu, poluostrvu na kojem se prije nešto više od sedam godina vjenčao sa dugogodišnjom partnerkom Jelenom, da bi zatim produžio u bokotorski zaliv.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.