Održan Portonovi karneval noć obojena tradicijom sa modernim prizvukom(FOTO)
Foto: Mediabiro

Herceg Novi

Održan Portonovi karneval noć obojena tradicijom sa modernim prizvukom(FOTO)

Ulice i trgovi Portonovog sinoć su oživjeli duh festivala tokom veličanstvene noći pod maskama uz brojne nastupe i vizualno prijemčiv program.

Mjesna muzika Đenovići otvorila je Portonovi karneval paradom uz pratnju „Feštađuna“, poznatih po karnevalskoj tradiciji i manifestacijama sada već 15 godina. Za one koji su sinoć došli nespremni dijelile su maske na tri lokacije širom Portonovog,prenosi Mediabiro.

Portonovikarneval

Nekoliko grupa „Feštađuna“ zabavilo je posjetioce Portonovog i goste u kafićima i restoranima.

Kafići Perla Portonovi Square, Koffein i Maison du Monde bili su epicentar dobre zabave uz bendove i muziku uživo koja je upotpunila ovu uzbudljivu noć.

Portonovikarneval2

Zabavljali su se i stari i mladi, pogotovo djeca koja su bila oduševljena maskama.

Portonovikarneval3

Ulicama Portonovog sinoć je osim mještana i lokalnih gostiju bilo i dosta turista koji su se fotografisali i plesali zajedno sa učesnicima programa.

Učesnici iz Rusije kazali su da su zadovoljni cjelokupnom organizacijom te da uživaju u festivalu koji je organizovan na ulicama Portonovog.

Istog su mišljenja i posjetioci karnevala.

Portonovikarneval4

Najveći broj njih nije mogao posebno da se odluči koji segment festivala im se najviše dopada, jer, kako kažu, sve je čarobno i interesantno.

„Divno je sve, odlično organizovano, zabavno, ispunjeno vrijeme za turiste i za mještane. Maskembal je dobar, mjesna muzika je odlična. Sve pohvale“, poručuje jedna od posjetiteljki karnevala.

Posjetioci se nadaju i da će ovakve manifestacije, u duhu Mediterana, zaživjeti.

Ovo je samo jedan od brojnih julskih događaja u Portonovom, a već narednog vikenda nas očekuju vinske noći koje će biti organizovane 24.jula kada će gosti moći da probaju neka od najljepših vina iz regiona i svijeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.