Dječak od četiri godine sjeo u tatin bentli pa oborio pješaka
Foto: Audacy

Dječak od četiri godine sjeo u tatin bentli pa oborio pješaka

Dječak starosti četiri godine uspio je u petak naveče u Monaku sjesti za volan luksuznog automobila svog oca, a potom je udario i teško povrijedio pješaka, navela je u subotu monegaška policija.

Belgijski državljanin koji živi u Monaku hospitalizovan je u Nici, dodao je isti izvor. Operisan je u noći i više nije životno ugrožen.

Sve se dogodilo ispred Hotela de Paris u Monaku, gdje je boravio vlasnik limuzine Bentli i njegova porodica koji su iz Jermenije.

“Vozač je izašao iz automobila kako bi predao ključeve osobi koja parkira vozila i tada se dijete provuklo sa zadnjeg dijela za volan, pritisnulo je gas, auto je poskočio i udario pješaka koji je u tom trenutku izlazio iz hotela”, objasnio je policajac iz Monaka.

Cijela situacija vrlo je nejasna budući da je automobil krenuo dok su ključevi bili izvađeni, a vozač se ne sjeća je li ugasio motor.

Istraga treba utvrditi okolnosti nezgode.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.