Komšo stigao u Podgoricu: Besplatan prevoz za starije
Foto: Glavni grad Podgorica

Komšo stigao u Podgoricu: Besplatan prevoz za starije

Električno vozilo za prevoz starijih sugrađana, kavalir Komšo, stiglo je u Podgoricu, a Vuk Vukašinović ispred kompanije Telekom uručio je ključeve gradonačelniku Podgorice dr Ivanu Vukoviću.

“Glavni grad je uspješno realizovao jedan veoma važan projekat koji ima dvije dimenzije, a dominantno je fokusiran na socijalnu. Ideja je da koristeći ovo električno vozilo omogućimo našim sugrađanima starije životne dobi besplatan prevoz do onih mjesta koja su za njih značajna. Sa druge strane, svakako da je u pitanju jedna ekološka priča koja je na tragu svih naših napora da Podgoricu učinimo što zelenijom”, istakao je Vuković.

Gradonačelnik Vuković je saopštio da će brendiranje biti uskoro završeno, kao i da će biti označena putanja kojom će se Komšo kretati, te da nema nikakvu dilemu da će krajnji korisnici biti izuzetno zadovoljni. 

“Na ovaj način još jednom dokazujemo da Podgorica ide u korak sa razvijenim svijetom i, ukoliko bude interesovanja za ovu vrstu usluge, već naredne godine ćemo krenuti sa nabavkom barem još jednog vozila ovog tipa”, zaključio je Vuković. 

Podsjećamo, tender za izbor najpovoljnijeg ponuđača za nabavku električnog vozila raspisan je u aprilu ove godine. U roku za dostavljenje ponuda pristigla je ponuda ponuđača Crnogorski Telekom Ad Podgorica ponuđenom cijenom od 43.980 eura bez pdv-a i rokom isporuke 90 dana od dana zaključivanja ugovora. 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.