Hurkač:  Ako Đoković  osvoji US Open, biće najbolji teniser svih vremena
Novak Đoković/Foto: Tennis world

Hurkač: Ako Đoković osvoji US Open, biće najbolji teniser svih vremena

Poljski teniser Hurbert Hurkač vjeruje da Đoković može da osvoji US Open i kompletira kalendarski Grend slem.

Đoković je osvojio Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon i sada je na putu da prvi u Open eri osvoji sva četiri slema u jednoj godini.

Na Otvorenom prvenstvu Amerike biće veliki favorit.

"Nije nemoguće. On je osvojio već tri slema. Mislim da ima velike šanse da to uradi. Posebno na način na koji igra i kako je takmičarski nastrojen. Ako osvoji US Open, biće najbolji teniser svih vremena", kaže Hurkač i nastavlja:

"Njegov ritern je nevjerovatan. Mislim da mu je servis dosta potcijenjen, niko ne priča o tome koliko dobro servira. Rijetko griješi. Veoma je teško igrati protiv njega".

Hurkač će od 23. jula do 8. avgusta učestvovati na Olimpijskim igrama i predstavljaće Poljsku.

Trenutno je 11. teniser svijeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.