Austrijski kancelar Sebastijan Kurc će postati tata

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc i njegova djevojka Suzan Tir očekuju bebu.

Trideset četvorogodišnji austrijski kancelar, Sebastijan Kurc i njegova partnerka čekaju prvo dijete. Ovu vijest kancelar je podijelio na društvenim mrežama.

„Presrećni smo i zahvalni što će nas uskoro biti troje. Očekuje nas divan zajednički zadatak koji jedva čekamo. Molimo za razumijevanje što želimo da sačuvamo našu privatnost, ali se radujemo da ovu radosnu vijest podijelimo sa svima vama“, poručio je Kurc u svojoj objavi na Fejsbuku.

Saputnica najmlađeg šefa austrijske vlade trebalo bi da se porodi krajem novembra, odnosno početkom decembra. Inače, Suzan i Sebastijan su par iz školskih dana. Tir radi u austrijskom ministarstvu finansija.

Austijski mediji već duže vrijeme spekulišu da će se kancelar uskoro oženiti. Do sada, Kurc je demantovao ove pretpostavke, ali sada svi očekuju da će prinova sigurno ubrzati vjenčanje.

Zato je sada glavna tema gdje i kada će biti svadba. Posljednja pretpostavka je da će se par vjenčati krajem avgusta na jugu Štajerske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.