Sva mjesta za zabavu u Grčkoj otvoriće se 15. jula

Ministar Grčke za razvoj i investicije Adonis Georgiadis

Sva mjesta za zabavu u Grčkoj otvoriće se 15. jula "šta god da se dogodi"

Sve buduće mjere za sprečavanje širenja korinavirusa važiće samo za osobe koje nisu vakcinisane, izjavio je ministar Grčke za razvoj i investicije Adonis Georgiadis.

"Niko nema pravo da nameće ograničenja osobi koja nije u opasnosti da završi na intezivnoj njezi", dodao je Georgiadis, prenosi ANA.

Tokom naredne sedmice biće održana rasprava na temu može li se nastaviti s primjenom mjera na lokacijama "bez kovida" i "mješovitim" lokacijama, koje je vlada najavila pre dvije nedjelje, rekao je Georgiadis.

 

grcka

 

Objašnjava da je situacija sada potpuno drugačija i da je zbog brzog širenja delta varijante broj slučajeva povećan dnevno sa 500 na gotovo 3.000.

U takvoj situaciji, kako je rekao, mogla bi biti donijeta odluka da se samo vakcinisanim građanima i onima koji su se izliječili od kovida 19 dozvoli da odlaze na mjesta za zabavu "bez kovida".

Napomenuo je, međutim, da će sva mjesta za zabavu biti otvorena 15. jula "šta god da se dogodi".  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.