Uspjeh Šarčevića ostaće duboko urezan u samo srce crnogorskog sportskog polja

Uprava za sport i mlade čestitala Bjelopoljcu

Uspjeh Šarčevića ostaće duboko urezan u samo srce crnogorskog sportskog polja

Uprava za sport i mlade čestitala je sjajnom Mirku Šarčeviću na osvojenoj srebrnoj medalji na Evropskom juniorskom bokserskom prvenstvu koje se ove godine održalo u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiju.

"Istorijski uspjesi naših talentovanih sportista ostaće zauvijek duboko urezani u samo srce crnogorskog sportskog polja. Ne možemo biti ponosniji na sportski plod koji raste u ovoj našoj maloj državi, a koji pušta duboke krije širom svijeta. Mirko je jedan od njih i ovog puta mu na tome čestitamo", poručili su iz Uprave.

Podsjećamo, Bjelopoljac Mirko Šarčević osvojio je srebrnu medalju na Evropskom juniorskom bokserskom prvenstvu u Tbilisiju.

Diskutabilnom odlukom sudija, Šarčević je u finalu srednje kategorije poražen od Ukrajinca Alekseja Stepanova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.