Liberalna partija na komemoraciji u Potočarima, poklonili se žrtvama Srebrenice
LP

Liberalna partija na komemoraciji u Potočarima, poklonili se žrtvama Srebrenice

Predstavnici Liberalne partije Crne Gore prisustvuju komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici koja se održava danas u Memorijalnom centru Potočari.

Komemoraciji prisustvuje članica Predsjedništva LP, Jelena Marković zajedno sa članovima partije.

"Posebno smo ponosni što je uoči same godišnjice  genocida u Srebrenici, Crna Gora usvojila Rezoluciju kojom se osuđuje genocid u Srebrenici, koja je osnov za trajno uspostavljanje mira na temeljima istine i pravde. 

Liberalna partija stalno je posvećena politici suočavanja sa prošlošću, borbe protiv mržnje i agresije te promovisanju vrijednosti zajedništva, slobode, ljudskih prava i mira. Najviše vrijednosti građanskog društva, multietničkog sklada i sloge nešto su što je najljepša tradicija Crne Gore koju ćemo snažno čuvati. Takva Crna Gora dužna je danas biti sa porodicama nevinih žrtava u Srebrenici, a njima i njihovim sjenama odati dužnu poštu i ne dozvoliti da padne u zaborav njihova tragična žrtva koja nas podsjeća na važnost otpora zlu i mržnji u svakom vremenu", navodi se u saopštenju ove partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.