Za 20 dana u Morači i Cijevni se utopile tri osobe

Druženje završilo tragično

Za 20 dana u Morači i Cijevni se utopile tri osobe

U Morači i Cijevni u prethodnih 20 dana stradale su tri osobe. Preksinoć su ronioci Regionalnog ronilačkog centra Bijela iz rijeke Cijevne izvukli tijelo stradalog mladića. Utvrđeno je da je riječ o Podgoričaninu D.N. (19).

Dan piše da se mladić sa prijateljima kupao u rijeci kada je došlo do tragedije. Ušao je u vodu kada je iznenada došlo do utopljenja. Odmah je pozvana policija, kao i ronioci.

Samo petnaestak dana ranije, u mjestu Dinoša na Cijevni takođe je došlo do tragedije kada je stradala sedamnaestogodišnja djevojka. Ona je takođe bila sa društvom na kupanju.

Nakon jednog skoka u vodu njoj se izgubio svaki trag. Društvo je pokušavalo da je spase, ali uzalud. Ronioci su tada poslije sat pretrega našli tijelo nesrećne djevojke, koje je bilo udaljeno 300 metara od mjesta nesreće.

Svega dva dana ranije ronioci su iz Morače izvukli tijelo muškarca. Njegovo tijelo pronađeno je na dubini od šest metara, oko 200 metara od mjesta gdje je upao u rijeku kada je nastupila smrt.

Nakon izvlačenja tijela utvrđeno je da je u pitanju nesrećan slučaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.