Nacionalni parkovi Crne Gore čine sve da turistička sezona bude što uspješnija
Foto: Nacionalni parkovi Crne Gore

Nacionalni parkovi Crne Gore čine sve da turistička sezona bude što uspješnija

Prethodna dva dana predsjednica Upravnog odbora JPNPCG Marina Jočić sa saradnicima obišla je nacionalne parkove Prokletije i Durmitor s ciljem da se uvjeri kako teče turistička sezona i šta još može da se učini na njenom poboljšanju, saopšteno je iz Nacionalnih parkova Crne Gore (NPCG).

Kako je saopšteno, u NP Prokletije je naplata ulaznica uvećana u odnosu na rekordnu 2019. godinu za 148 odsto.

"U NP Durmitor prihod od očito manjeg broja turista pokušavamo da povećamo novom ponudom. Ovih dana NP Durmitor kreće sa sopstvenim raftingom, kružnim turama turističkim vozićem, a u planu je ponovno stavljanje u funkciju i planinarskog doma u Sušici", saopšteno je iz NPCG.

Kako se navodi, zaposleni u Nacionalnim parkovima čine sve  da ova turistička sezona bude što uspješnija i tako doprinese i dobrobiti Preduzeća, ali i budžeta Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.