Uhapšen osumnjičeni za pljačku Pošte
Ilustracija

Uhapšen osumnjičeni za pljačku Pošte

Podgorička policija je odmah nakon izvršenog razbojništva efikasnom akcijom locirala i lišila slobode osobu koja je danas otuđila preko 1200 eura iz poslovnice Pošte Crne Gore, saopšteno je iz danas iz Uprave policije.

Centru bezbjednosti Podgorica je danas oko 14.00 časova službenik policije prijavio da je izvršeno razbojništvo na štetu poslovnice Pošte Crne Gore koja se nalazi u Moskovskoj ulici.

"Krivično djelo je prijavio kolega iz Sektora za borbu protiv kriminala koji je odmah reagovao i pratio osumnjičenog", navodi se u saopštenju UP.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su odmah preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti i tragom informacije koje su dobili od kolege ubrzo lišili slobode osumnjičenog.

"Na lokaciji je zatečeno parkirano vozilo marke "Peugeot" nikšićkih registarskih oznaka u kojem se kao suvozač nalazio S.M. (24), dok je na izlasku iz zgrade na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog policija zadržala osmnjičenog za razbojništvo D.V. (35).", dodaje se u saopštenju Uprave policije.

D.V. nakon izvršenog razbojništva ušao u ulaz zgrade gdje se presvukao i ostavio predmete kojim je izvršio krivično djelo.

Osumnjičeni je, kako se sumnja, maskiran ušao u poslovnicu Pošte Crne Gore i uz prijetnju nožem otuđio novac u iznosu od 1.214 eura.

O događaju je obavješten državni tužilac koji je naložio da se D.V. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.