Kovinić ipak ne ide u Tokio, evo zbog čega
Danka Kovinić

Kovinić ipak ne ide u Tokio, evo zbog čega

Crnogorska teniserka, Danka Kovinić zbog povrede neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Navodi se da Kovinić nije uspjela da se oporavi od povrede.

Kovinić je zbog povrede propustila i učešće na Vimbldonu.

Ona je kazala da uprkos svim naporima, njenim i stručnjaka, neće biti u mogućnosti da putuje na Olimpijske igre.

"Obaviještavam vas da povreda koju sam zadobila u Londonu ne prolazi brzinom kojom smo se nadali. Uprkos svim naporima mog tima i stručnjaka, neću biti u mogućnosti da se spremim za takmičenje u Tokiju. Imala sam veliku želju, kao i uvijek da predstavljam Crnu Goru na svjetskom takmičenju", kazala je Kovinić.

Ona je najavila da, bez obzira na to što neće biti u Tokiju, podrška za crnogorske predstavnike neće izostati.

"Nadam se da ćemo imati više sreće kada dođe vrijeme za Pariz 2024, a do tada ću dati sve od sebe da ostvarim zapažene rezultate i predstavim Crnu Goru u svijetu kako dolikuje", zaključila je Kovinić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.