Doček Isaka Šabanovića sjutra na trgu u Bijelom Polju

Od 19h

Doček Isaka Šabanovića sjutra na trgu u Bijelom Polju

Isak Šabanović na takmičenju ¨Zvezde Granda˝ osvojio je visoko drugo mjesto a tokom istog bio je glavni favorit, Bjelopoljci su odlučili da ga dočekaju kao najboljeg ambasadora svog grada na Trgu Slobode.

Sjajnim nastupima i veličanstvenim izvođenjema na sceni ˝Zvezda Granda˝, najpoznatijem regionalnom muzičkom takmičenju, mladi Bjelopoljac osvojio je srca svih generacija Balkana. Na njegov uspjeh, prirodno, najviše su ponosni u njegovom rodnom gradu koji će ga sjutra, 7. jula u 19h dočekati na glavnom gradskom trgu. 

Mladoj zvijezdi regiona danas je 26. rođendan, koji mu ovom prilikom čestitamo i uvjereni smo da će za njega ovo biti nezaboravna rođendanska proslava a mi očekujemo da nas uskoro časti svojim novim pjesmama.

˝Na zahtjev više sugrađana posebno mladih Bjelopoljaca, odlučili smo da simboličnim dočekom uz poštovanje epidemioloških mjera, iskažemo poštovanje i podršku za veliki uspjeh našeg sugrađanina Isaka Šabanovića. Svojim maestralnim nastupom pobrao je simpatije svih Bjelopoljaca u našem gradu i dijaspori i učinio nas ponosnim. Bjelo Polje je učinio poznatim na muzičkoj mapi regiona.¨ istakao je gradonačelnik Bijelo Polja, Petar Smolović za Kodex.

Opština Bijelo Polje i Centar za kulturu su organizatori a podršku je dala i Cvjećara Šćekić.

 

˝Uvijek sam tu da podržim mlade i talentovane ljude. Sjetim se svog početka znam kako je početi od nule, a posebno Isaka koji je osvojio zvijezdano nebo ali i sve mlade ljude tu sam da podržim, da dočekam i da malo moje magične prašine pustim.˝ kazao je vlasnik Boban Šćekić.

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.