Mladi vaterpolisti dali Portugalu 26 golova, primili jedan
Foto: Wpolo.me

Mladi vaterpolisti dali Portugalu 26 golova, primili jedan

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 2006. i mlađi, savladala je Portugal 26:1 u drugom kolu Evropskog prvenstva u Portugalu.

U15 selekcija koju sa klupe predvodi Veljko Uskoković juče je poražena od Rusije 18:16, dok se meč sa Njemačkom neće igrati jer se nijesu pojavili na takmičenje zbog koronavirusa.

Tako će naša selekcija sa drugog mjesta u osminu finala.

U večerašnjem trijumfu po četiri gola Janovića i Samardžića, po tri su postigli Kojičić i Petrović, po dva Marković, Popović, Stupar, Vičević i Gojković. Po jednom u listu strijelaca upisali su se Matijašević i Rajhel.

Prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe igraće četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane igrati osminufinala.

Ajkule će u osmini finala igrati sa trećeplasiranom selekcijom iz grupe C, a to će najvjerovatnije biti Turska. Ukoliko slavimo, u četvrtfinalu rival bi bio jedan od favorita, selekcija Mađarske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.