Đukanović čestitao Savićeviću: Na tvoj uspjeh i tvoje znanje ponosna je cijela Crna Gora
Milo Đukanović

Đukanović čestitao Savićeviću: Na tvoj uspjeh i tvoje znanje ponosna je cijela Crna Gora

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku predsjedniku FSCG Dejanu Savićeviću povodom reizbora na tu funkciju.

Đukanović je podsjetio da je Fudbalski savez Crne Gore, nacionalna fudbalska organizacija zahvaljujući kako navodi posvećenom radu i međunarodnom ugledu Savićevića, na Kongresu UEFA u Diseldorfu, 2007. godine postala punopravni član UEFA, i član FIFA na Kongresu svjetske kuće fudbala, u Cirihu iste godine.

Uputio mu je podršku za novi mandat i potvrdu da se uspjeh kojem se cijeli svijet divi, ipak vrednuje i u našoj kući.

Čestitke je uputio i svim članovima Izvršnog odbora.

"Zahvaljujući Tvom, i pregalaštvu svih sportskih radnika posvećenih ovoj sportskoj disciplini, crnogorski fudbal uzdignut je na viši nivo, a naši klubovi su u prilici da se svake godine takmiče sa renomiranim evropskim timovima. Poseban doprinos dao si i našoj fudbalskoj reprezentaciji koja je u jednom trenutku bila 16-ta na svijetu prema Fifinoj rang listi, a čija je borbenost, zalaganje i znanje sada već dobro poznato širom Evrope, na šta je ponosna cijela Crna Gora", poručio je Đukanović.

U prethodnom periodu dodaje unaprijeđena je fudbalska infrastruktura, a Fudbalski savez Crne Gore je dobio i svoju novu kuću - Kuću fudbala koju je na desetogodišnjicu obnove crnogorske nezavisnosti, otvorio predsjednik FIFE.

"Uvjeren sam da period pred nama dočekuješ sa još više entuzijazma i da ćeš svojim znanjem i iskustvom, i u ovom mandatu, doprinijeti ukupnom razvoju crnogorskog fudbala i sporta upošte. Još jednom Ti čestitam izbor na funkciju Predsjednika FSCG i želim svaki uspjeh na ličnom i profesionalnom planu", zaključio je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.