Gvozdenović: Carević izgubio mandat
Ivo Gvozdenović, Foto: DPS

Gvozdenović: Carević izgubio mandat

Nakon što juče nije dobio podršku koalicionih partnera za Izvještaj o radu, Carević više nema mandat da upravlja Opštinom Budva, saopštio je Ivo Gvozdenović, šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini opštine Budva .

Uzalud je kako navodi "naknadna pamet" i "izvinjenje" odbornice PzP, koje najviše miriše na političku korupciju, zbog čega iz DPS-a pozivaju nadležne da ispitaju cio slučaj.

O ponavljanju glasanja u Skupštini dodaje Gvozdenović ne može biti govora, ali važnije od toga je politički epilog jučerašnjeg Carevićevog brodoloma u Skupštini opštine.

"Trenutno su na potezu Demokrate i URA koji treba da odluče hoće li i dalje da drže stražu Careviću dok on naš grad pretvara u Guču, ili će se pridružiti građanskom, evropskom i mediteranskom konceptu razvoja Budve", poručio je Gvozdenović i dodao da je Budva, nažalost, od 2016. do 2019. godine bila talac svađa između DF-a i Demokrata, da bi ovi politički akteri nastavili da grad u takvom statusu drže do danas, tj. do juče.

Ovakvo stanje pojašnjava je neodrživo, pa je ključno pitanje na koje građani Budve treba da odgovore: "da li su glasali za to da naš grad bude u permanentnoj blokadi, i da li je budvanska vlast ispunila njihova očekivanja?"

"U zoni političke odgovornosti Carevićevih koalicionih partnera je da li će nastaviti da pružaju podršku čovjeku koji je osvjedočeno netalentovan za politiku, i koji brutalno zloupotrebljava vlast sa ciljem da Budvu pretvori u pomorsku bazu "srpskog sveta".

Vrijeme trajanja ove koalicije personifikovane Carevićem ostaće upamćeno kao vrijeme potpunog propadanja našeg grada", zaključio je Gvozdenović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.