Kontrola radnog vremena: Gosti negodovali, jedan policajac povrijeđen, uhapšen vlasnik lokala i još dvije osobe
Foto: Fenjertv

Kontrola radnog vremena: Gosti negodovali, jedan policajac povrijeđen, uhapšen vlasnik lokala i još dvije osobe

Sinoć oko 23.20 časova službenici podgoričke policije su pružali asistenciju Komunalnoj policiji koja je vršila kontrole radnog vremena ugostiteljskih objekata. Tom prilikom je došlo do negodovanja gostiju i napada na policajce što je za peilog imalo jednog lakše povrijeđenog policijaca i hapšenje vlasnika lokala i još dvije osobe.

Po dolasku pripadnika Uprave policije više gosti je, kako se navodi,  izrazilo negodovanje zbog aktivnosti komunalne policije. 

"Tokom vršenja ove službene radnje došlo je do napada na policijske službenike. Sa lica mjesta je dovedeno i saslušano šest osoba.  O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom koji je naložio da se slobode liši V.M (39), vlasnik kontrolisanog ugostiteljskog objekta zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. 
Takođe, slobode je lišen T.E. (38) zbog sumnje da je izvršeno krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika", saopštila je Uprava policije.

M.N (28) je takođe uhapšen i to zbog ometanja policijskih službenika u vršenju službene dužnosti.

"Protiv ostala tri lica podnešeni prekršajni nalozi za prekršaj iz oblasti Zakona o ličnoj karti, nakon čega su isti pušteni iz Centra bezbjednosti Podgorica", navodi se u policijskom saopštenju.

U toku sprovođenja ove službene radnje na lice mjesta od strane policijskih službenika primjenjena su, kako se dodaje,  policijska ovlašćenja kao i sredstva prinude.

"U ovom događaju jedan policijski službenik zadobio laku tjelesnu povredu – povreda ruke, dok navodi pojedinih medija, da su policijski službenici bili povrijeđeni i da su im u takvom stanju građani pomagali, nijesu tačni", saopštila je policija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.