Efes ponudio Miciću jedan od najjačih ugovora u istoriji Evrope
Vasilije Micić

Efes ponudio Miciću jedan od najjačih ugovora u istoriji Evrope

Košarkaš Anadolu Efesa Vasilije Micić mogao bi da ostane u Evropi najmanje još sezonu, prenosi Eurohoops pozivajući se na izvore iz Turske.

Klub iz Istanbula je navodno srpskom reprezentativcu i aktuelnom MVP Evrolige i Fajnal-fora elitnog klupskog takmičenja ponudio više nego unosan ugovor i ukoliko ga prihvati postaće jedan od najbolje plaćenih košarkaša u Evropi.

Efes sve čini da Micića zadrži u ekipi i u Istanbulu vlada optimizam da će sjajni plejmejker odložiti odlazak u NBA i ostati još jednu ili dvije godine u Evropi.

Srpski reprezentativac je u sezoni 2020/21 proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige, a zatim je vodio Efes do prve titule šampiona Evrope u istoriji sa 50 poena u dva duela Fajnal-fora u Kelnu.

Dvadesetsedmogodišnji košarkaš je od 2018. u turskom klubu, a prethodno je igrao u Mega Vizuri, Bajernu, Crvenoj zvezdi, Tofašu i Žalgirisu.

Micić je 2014. bio 52. pik Filadelfije na NBA draftu, a od decembra prošle godine Oklahoma polaže prava na njega. Nedavno se pojavila informacija da bi mogao da se preseli u Čikago, međutim, i Vasin menadžer Miško Ražnatović je nekoliko puta ponovio da njegov štićenik neće po svaku cijenu put Sjedinjenih Država.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.