Humanost uvijek pronađe put: Prikupili smo sredstva za liječenje braće Novićević

Humanost uvijek pronađe put: Prikupili smo sredstva za liječenje braće Novićević

Još jednom, svi zajedno, uspjeli smo da za dva divna dječaka, braću Lazara i Nemanju Novićević, obezbijedimo sredstva za liječenje u Turskoj u iznosu od 45.200 eura, saopšteno je iz Fondacije Budi Human.

Iz Fondacije su objasnili da je izvršeno preusmjeravanje sredstava sa Opšteg računa i da je tako prikupljeno nedostajućih 3067 eura za ova dva dječaka.

“Još jednom smo dokazali da granice ne postoje i da humanost uvijek pronađe put. Udruženim snagama smo uspjeli da našim hrabrim dječacima, Nemanji i Lazaru, vratimo osmijeh na lice”, saopšteno je iz Fondacije “Budi human”.

“Biti dio ovakvih podviga i doprinijeti ostvarenju šanse za ljepšu i bezbrižniju budućnost naših mališana je neprocjenjiv osjećaj i veliko hvala svima koji su omogućili da još dva djeteta ostvare najvažnije pravo – pravo na borbu za zdravlje”, poručio je osnivač Fondacije, Goran Jovanović.

On je objasnio da upravo iz tog razloga Fondacija “Budi human” postoji i uvijek će stajati na raspolaganju svakom mališanu kome je pomoć neophodna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.