Španija u četvrtfinalu, savladala Hrvatsku

Španija u četvrtfinalu, savladala Hrvatsku

Fudbalska reprezentacija Španije plasirala se večeras u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je posle produžetaka pobijedila Hrvatsku sa 5:3.

Hrvatska je povela u 20. minutu autogolom Pedra, a izjednačio je Pablo Sarabija u 38. minutu. Španija je povela golom Sesara Aspilikuete u 57. minutu, a treći gol postigao je Feran Tores u 77. Hrvatska je smanjila zaostatak golom koji je postigao Mislav Oršić u 85. minutu, a izjednačila je u drugom minutu nadoknade vremena golom Marija Pašalića i izborila produžetke.

Španija je povela u 100. minutu pogotkom Alvara Morate, a pobedu je obezbedio Mikel Ojarsabal golom u 103. minutu.


Španija će u četvrtfinalu, u petak 2. jula u Sankt Peterburgu, igrati protiv pobjednika večerašnjeg meča između Francuske i Švajcarske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.