Novi sastanak lidera parlamentarne većine do kraja sedmice
Ilustracija

Joković najavio

Novi sastanak lidera parlamentarne većine do kraja sedmice

Novi sastanak predstavnika parlamentarne većine, trebalo bi da bude održan do kraja sedmice, najavio je lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković.

On je rekao da će zajedno sa liderom Demosa Miodragom Lekićem, prije sastanka razgovarati sa predstavnicima pojedinih partija.

"Nijesmo to još precizirali kada će biti održan sljedeći sastanak, to ćemo uraditi u razgovoru sa drugim liderima, ali očekujem da će biti do kraja sedmice“, kazao je Joković agenciji MINA.

Prvi sastanak predstavnika parlamentarne većine održan je u četvrtak, a Joković kaže da od tada nije bilo nikakvih dogovora i konsultacija.

On je dodao da će zajedno sa Lekićem razgovarati sa pojedinim liderima partija i vidjeti da li je moguće približiti stavove da se dođe do rješenja koje bi bilo prihvatljivo za sve, da se na sljedećoj sjednici donesu zaključci.

Joković je, upitan da li je će na sledeći sastanak biti pozvan premijer Zdravko Krivokapić, odgovorio da će kada predstavnici partija usaglase stavove, onda razgovarati sa premijerom.

On je naveo da parlamentarne partije mogu da donesu odluku koju god hoće, mimo Vlade.

"Tako da, za sad razgovaraju predstavnici predsjednici parlamentarnih partija, a premijer ili mi možemo pozvati na razgovor, nakon ovih razgovora“, kazao je Joković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.