Volkov: Lažna vijest o napadu na sveštenika Perovića i njegovog sina, demonstracija amaterizma i diletantskog rada Vlade
Mihailo Volkov, Foto: DPS

Volkov: Lažna vijest o napadu na sveštenika Perovića i njegovog sina, demonstracija amaterizma i diletantskog rada Vlade

Jučerašnja objava iz Kabineta premijera u kojoj se na najgori način spinuje lažna vijest o napadu na sveštenika Gojka Perovića i njegovog sina, demonstracija je najgoreg amaterizma i diletantskog rada Vlade.

"Vrh izvršne vlasti države i predsjednik Vlade, koji bi trebalo da su u posjedu pravovremenih, tačnih i preciznih informacija nadležnih organa, prije svega  policije, sjede kod kuće i informišu se sa IN4S?! A onda, kao posebno licemjerje, napadom koji se nije ni desio pokušavaju politički da manipulišu, ne bi li nekako naštetili predsjedniku države a ujedno se dodvorili svešteniku Peroviću", saopštio je Volkov.

Navodi da ne vjeruju da je demant Uprave policije, da sveštenik Perović nije ni bio napadnut, postidio premijerov tim, "ovaj primjer sramnog i licemjernog ponašanja najviših predstavnika vlasti, zaista već izaziva neprijatnost i stid kod svakog građana, ali očigledno ne i kod premijera i njegovih saradnika".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.