Nikolić: Krivokapić će ostati upamćen po tome što ga ne podržava ni jedan poslanik
Miloš Nikolić, Foto: DPS

"Premijer neka ne brine sa kime ćemo rušiti Vladu"

Nikolić: Krivokapić će ostati upamćen po tome što ga ne podržava ni jedan poslanik

Portparol i poslanik Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić poručio je na društvenoj mreži Tviter, da je aktuelni premijer Crne Gore Zdravko Krivokapićjedini predsjednik Vlade kojeg ne podržava ni jedan poslanik.

Kako je Nikolić naveo, to je ono po čemu će premijer Krivokapić ostati upamćen. Na taj način odgovorio je na javno upućeno pitanje iz kabineta premijera, na koji način predsjednik Crne Gore Milo Đukanović planira da skrati mandat Vlade.

"Neka se ne brine Kabinet sa kim ćemo rušiti Vladu. U dogledno vrijeme ćemo odlučiti, pa ćemo vam na vrijeme javiti. Svakako ima viška kandidata, jer Krivokapiću svakoga dana neko novi otkaže povjerenje. Vaš premijer postaje globalni politički kuriozitet. Predsjednik Vlade kojeg ne podržava ni jedan poslanik. Bar po nečemu značajnom da bude upamćen", stoji u objavi Nikolića na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.