Menson sklopio dogovor sa policijom da se preda
Merlin Menson, Foto: Reuters

Menson sklopio dogovor sa policijom da se preda

Pevač Merilin Menson će se predati policiji i suočiti sa optužbama da je 2019. godine napao video snimatelja u američkoj državi Nju Hempšir, saopštila je policija.

Mensonov advokat i zvaničnici Nju Hempšira postigli su dogovor da se pjevač prijavi policiji Los Anđelesa, ali nije jasno kada će se ovo dogoditi, rekao je za CNN šef policije u mjestu Gilford u Nju Hempširu.

CNN je zatražio komentar i od Mensonovog branioca.

Menson, čije je pravo ime Brajan Hju Vorner, suočava se sa dvije prekršajne prijave zbog navodnog napada na snimatelja koji je bio unajmljen da snimi njegov koncert, rekao je šef policije u Gilfordu.

Navodni napad nije bio seksualne prirode.

Menson može biti oduđen na kaznu zatvora manju od godinu dana i kaznu do 2.000 američkih dolara.

Pjevač je takođe javno optužen za seksualno i fizičko zlostavljanje od strane glumica Evan Rejčel Vud i Esme Bijanko, sa kojima je bio u vezi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.