Miljenik Balkana Isak Šabanović večeras nastupa u finalnoj emisiji
Isak Šabanović

Bjelopoljac ujedinio Balkan

Miljenik Balkana Isak Šabanović večeras nastupa u finalnoj emisiji "Zvezde Granda"

Momak koji je prvim nastupom izazvao veliku pažnju, oduševio publiku ali i žiri, postao miljenik Balkana, Isak Šabanović večeras nastupa u finalnoj emisiji regionalnog, muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Na Isakovom instagram profilu možemo primijetiti da je već krenula masovna podrška video porukama koju su mu uputili pjevači, sportisti, blogeri kao i njegovi prijatelji.

Ovim putem tim portala "Kodex" želi da pruži podršku našem Bjelopoljcu Isaku, ali i da pozovemo sve pratioce portala da večeras u 21h svi pošaljemo glas putem poruke za Isaka.

Crna Gora - 5 na 14541

Srbija - 5 na 1010

BiH - 5 na 091 410 719

Makedonija - 5 na 145333

Takođe na instagram profilu zvezdegrande_fanovi možete glasati lajkom slike na kojoj se nalazi Isak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.