Odabrano 16 najboljih, Isak Šabanović u finalu
Foto: Grand online

Odabrano 16 najboljih, Isak Šabanović u finalu "Zvezda Granda"

Bjelopoljac Isak Šabanović plasirao se u finale regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Finale će se održati sjutra, 26. juna.

Nakon skoro dvogodišnje borbe na velikoj sceni "Zvezda Granda" stručni žiri je, u polufinalnoj noći, odabrao najbolje kandidate za veliko finale. Publika i žiri uživali su u fantastičnim nastupima 12 duelista koji su ostavili srce na bini i dali sve od sebe da se plasiraju u završnicu takmičenja.

Kandidati koji su prošli direktno u veliko finale su: Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović i Martin Ajdarević.

Tokom, uvijek neizvjesnog baraža, Saša Popović je promijenio pravila igre i odlučio da će se u finalu naći dva kandidata više.

Iz baraža su svoje mjesto obezbijedili i: Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Mahir Mulalić, Nemanja Petrović i Bojan Pavlović.

51d713293d6dab82a68c154cb58ea37ff6c9f16d

Foto: Grand online

Miljenik takmičenja i regiona, Šabanović je sinoć izveo numere "Duge kiše jesenje" i "Da je sreće bilo". 

 

98c3f363d445ebcfe27ed87042c807041eda8ef5

Spektakularno finalno veče "Zvezda Granda" održaće se u subotu 26.juna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.