Krivokapić: Niko nije vršio uticaj na formiranje Vlade
Zdravko Krivokapić

Krivokapić: Niko nije vršio uticaj na formiranje Vlade

"Indikativno je da ste Vi, kao predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, postavili pitanje o pomenutom Stevanu Simijanoviću, obzirom da je odlukom pomenutog Odbora vršeno kontrolno saslušanje u vezi dobijanja informacija za navedeno lice, kada su Odboru bila dostavljena sva saznanja u vezi imenovanog i kada ste imali mogućnost da raspravljate u vezi svih detalja. Obzirom da su u pitanju tajni podaci, navedeno kontrolno saslušanje je održano u tzv. skupštinskoj "gluvoj sobi“, a tom sjednicom ste Vi, pretpostavljam, i predsjedavali“, kazao je predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić odgovarajući na pitanje Milana Kneževića iz Kluba poslanika Nove srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije.

Premijer je kazao da pitanje poslanika Kneževića pedstavlja jedino poziv da eventualno iznese neke tajne podatke.

"Što naravno neću i ne smijem da uradim, jer imam zakonsku obavezu čuvanja tajnosti, što bi i Vi trebalo da znate, kao predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost. Dakle, sve informacije ste dobili prilikom navedenog kontrolnog saslušanja. Jedino što mogu da kažem jeste da niko, apsolutno niko, nije vršio uticaj na formiranje ove Vlade. Nikada nisam pregovarao i razgovarao sa pomenutim gospodinom Simijanovićem“, zaključio je premijer Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.