Mariji Jovanović doživotna mjesečna naknada za izuzetne sportske rezultate
Lalošević i Jovanović

Uprava za sport i mlade riješena da ulaže u najbolje sportiste

Mariji Jovanović doživotna mjesečna naknada za izuzetne sportske rezultate

Direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević, danas je primio našu proslavljenu rukometnu reprezentativku Mariju Jovanović, koja već osam godina uživa status vrhunskog sportiste.

„Uprava za sport i mlade na ovaj način pokazuje riješenost države da ulaže i brine o sportskim talentima i izuzetnim sportistima. Marija Jovanović je shodno uspjesima ostvarenim u rukometnoj reprezenaciji i shodno Zakonu o sportu, dobila pravo na doživotnu mjesečnu naknadu, za izuzetne sportske rezultate. Ove rezultate ona je ostvarila, osvojivši zlatnu medalju na Evropskom seniorskom prvenstvu 2012. godine i osvojivši srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine,“ poručio je Lalošević.

„Možemo samo da se ponosimo našim izuzetnim sportistima, koji svojim izvanrednim ostvarenjima, zadivljuju u gotovo svim oblastima našu i publiku širom svijeta, te na najbolji način govore o Crnoj Gori“, dodao je Lalošević.

Marija Jovanović se zahvalila direktoru Laloševiću na gostoprimstvu.

„Želim da se zahvalim Upravi za sport i mlade i cjelokupnom društvu, koje brine o vrhunskim sportistima,“ poručila je Jovanović, koja je primila i zvanično Rješenje o utvrđivanju doživotne mjesečne naknade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.