Šako Polumenta: Možda doživim da neku ulicu nazovu mojim imenom
Polumenta

Šako Polumenta: Možda doživim da neku ulicu nazovu mojim imenom

Folk pjevač iz Bijelog Polja Šako Polumenta kazao je da će možda jednog dana doživjeti da se nekad njegovim imenom nazove ulica u nekom gradu u Crnoj Gori.

"Svoj sam život poklonio svima, a posebno Crnoj Gori", kaže Šako. 

Neskromna poruka došla je, kako piše Dan, nakon sinošnjeg Šakovog nastupa u jednom od podgoričkih poznatih hotela, gdje je pjevač bio oduševljen reakcijama publike. 

"Podgorice, moj lijepi grade. Sinoć si mi blistala. Bila si najljepša i pjevalo se čak u svim kućama. Širom centra grada širilaa se ljubav, tako da je snagom najljepše energije i ljubavi sa moje strane poslata poruka da armija poštovalaca moje muzike ima veliku snagu ljubavi i sloge u ovoj zemlji", ushićen je Šako. 

Kako kaže, dosta je bilo zaključavanja i odlazaka najmilijih ljudi. 

"Sam zagrljaj svih nas uz moje pjesme meni daje novu energiju i želju da nas to može još više zbližiti. Isto nebo grli i mene i vas. Hvala vam jer ste moja najveća nagrada. Oni koji moraju da nagrade moje muzičke skupove širom Crne Gore mi nisu ni potrebni, jer me nikad nisu ni nagradili, ni poštovali kao predstavnika ove lijepe zemlje tako da ste vi moje ogledalo uspjeha",  poručio je folker. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.