Krivokapić: DPS ne treba da brani Vladu
Zdravko Krivokapić

Krivokapić: DPS ne treba da brani Vladu

Vladu ne treba da brani niko ponajmanje oni koji vrlo proračunato i zarad sopstvenih interesa nastavljaju da dijele narod u Crnoj Gori, ocjenio je predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić.

Ovo je on saopštio reagujući na saopštenje DPS, u kojem se osuđuje prizemna kampanja koja se vodi preko srbijanskih tabloida protiv njega i predsjednika Skupštine Alekse Bečića.

"Da ne prepoznajemo igru koju Demokratska partija socijalista igra po ritmu koji diriguje dvojac “šef” - “britva” možda bismo i mogli da povjerujemo u iskrenost saopštenja te partije koja navodno brani premijera i predsjednika Skupštine od napada srpskih tabloida", kazao je Krivokapić.

Kako je kazao, Vladu, na čijem je čelu, ne treba da brani niko, ponajmanje oni koji vrlo proračunato i zarad sopstvenih interesa nastavljaju da dijele narod u Crnoj Gori. 

"Nas brane naši rezultati, naša posvećenost misiji da Crna Gora postane razvijena, prosperitetna i poštena kuća za svakog njenog građanina. Na kraju, nas brane građani koji nepogrešivo dobro tumače iskrenost svake izgovorene riječi. Zato ne hajemo za napade koji orkestrirano stižu jedan za drugim, niti za navodne odbrane, već istrajno, kompetentno i beskompromisno gradimo evropski put našoj Crnoj Gori",  rekao je Krivokapić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.