Lekić: Premijerov odgovoru Beogradu
Miodrag Lekić

Lekić: Premijerov odgovoru Beogradu "nediplomatski"

Izjava premijera Zdravka Krivokapića koji je odgovarajući na oštre kritike koje mu predstavnici zvaničnog Beograda upućuju kazao da "ako imaju obraza zastiđeće se“, nije u diplomatskom maniru, ocijenio je poslanik Demosa, Miodrag Lekić.

Govoreći o sjutrašnjem sastanku parlamentarne većine kazao je da se nada da se moži doći do dogovora.

"Jako kasnimo, nadam se da ćemo postići konsenzus. Konfrontacije su velike u odnosu na ranije jednoglasje. To je otvorena materija, i svako će preuzeti odgovornost i imaće priliku da se izjasni da li je status-kvo ili promjene", naveo je Lekić.

Komentarišući nezvanične informacije da je kandidat za premijera, Lekić je kazao da bi kolegama iz parlamenta dao prednost za tu funkciju ukoliko dođe do takvog raspleta.

"Postoji opcija da je većina zadovoljna premijerom, onda on treba da nastavi ili da dođe do rekonstrukcije izvršne vlasti", naveo je Lekić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.