Krivokapić: Diskriminatorski odnos Đukanovića prema SPC dokaz politike koju vodi njegova partija
Zdravko Krivokapić

Krivokapić: Diskriminatorski odnos Đukanovića prema SPC dokaz politike koju vodi njegova partija

Crna Gora neće biti država u kojoj će biti diskrminisan bilo ko, posebno ne najmnogobrojnija vjerska zajednica u državi, poručio je danas predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić.

On je na Twitter-u objavio da je, napadom na mitropolita Joanikija, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović potvrdio da iz veličanstvenih litija nije naučio ništa i da je diskriminatorski odnos prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi politika partije koju vodi.

“Osjećam potrebu da osudim nedolično i primitivno obraćanje predsjednika Đukanovića prema mitropolitu crnogorsko-primorskom”, dodao je Krivokapić.

Podsjećemo, to što je mitropolit Joanikije kazao da je mnogo toga naučio od srpskog istoričara Aleksandra Rakovića, koji vrijeđa i omalovažava Crnogorce, predsjednik Crne Gore prokomentarisao je narodnom izrekom “Besposlen pop i goveda krsti”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.