Džikić se vratio u Budućnost Voli: Dobrodošao kući
Aleksandar Džikić

Džikić se vratio u Budućnost Voli: Dobrodošao kući

Aleksandar Džikić ponovo je trener Budućnost Volija, saopšteno je iz tog košarkaškog kluba.

Nakon što je Dejan Milojević, prešao u Golden Stejt, klub je bio bez trenera, do danas.

Iz Budućnosti za Džikića kažu da je obilježio njihovu najslavniju sezonu, kada su osvojili ABA ligu. 

Džikić je potpisao ugovor na dvije godine.

"Obilježio je našu najslavniju sezonu, kada smo pod njegovom trenerskom palicom pokorili ABA ligu. Stvorio je jednu kompaktnu, ratničku, fajtersku ekipu koja se podjednako borila i kod kuće i na strani. Pod njim smo postavili rekord Evrolige po broju postignutih trojki na utakmici. Cijeli grad ga je zavolio kada je uzeo mikrofon i zagrmio "Ovo nije pozorište" u prepunoj Morači. S njim idemo u nove pohode. Aleksandar Džikić je trener Budućnost Volija! Džikić je potpisao ugovor na dvije godine. Džile, dobro došao kući!", poručili su iz KK Budućnost Voli.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.