Uhapšeni Marokanci: Iz kombija ukrali 6.865 eura i lična dokumenta
Ilustracija

Uhapšeni Marokanci: Iz kombija ukrali 6.865 eura i lična dokumenta

Službenici Centra bezbjednosti Bar su u kratkom roku rasvijetlili tešku krađu i otuđeni novac vratili vlasniku. Kod osumnjičenih pretresom pronađen i pištolj u ilegalnom posjedu, saopšteno je iz Uprave policije.

"Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija slobode su lišeni A.A.K. (26) i Z.H. (20), oboje državljani Maroka. Osumnjičena lica su 20. juna 2021. godine, kako se sumnja, iskoristili nepažnju oštećenog i iz njegovog kombi vozila otuđili torbicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 6.865 eura i lična dokumenta", saopšteno je.

Brzom reakcijom policije osumnjičeni su juče identifikovani i locirani.

"Po naredbi sudije za istragu izvršen je pretres objekta gdje su bili smješteni kojom prilikom je pronađen sav otuđeni novac, dokumenta i pištolj marke „CZ M57“ i 50 komada municije za koji nisu imali dozvolu za držanje i nošenje.

Otuđeni predmeti su vraćeni vlasniku a pištolj će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja", saopšteno je iz policije.

Barska policija je kako se navodi, u proteklih sedam dana, preduzetim pojačanim aktivnostima na području opštine Bar oduzela ukupno četiri pištolja u ilegalnom posjedu zbog kojih će krivično odgovarati pet osoba.

Osim prethodno navedenih lica, zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija odgovaraće Z.D., S.M. i M.V., sva lica iz Bara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.