Izvučeno tijelo muškarca iz septičke jame poslije 17 sati
Foto:D.D./Kurir

Izvučeno tijelo muškarca iz septičke jame poslije 17 sati

Tijelo čovjeka koji je juče upao u septičku jamu u Surčinu pronađeno je danas, nakon 17 sati pokušavanja da ga iz jame izvuku.

Radi se o čovjeku koji je 57. godište, a pogrebno preduzeće je stiglo na lice mjesta. Podsjetimo, u Surčinu su, oko 19:30 u Ulici Žarka Samardžića dva muškarca upala u septičku jamu.

Komšije tvrde da je bilo potrebno da se oko jame sječe i beton. Ivan T. (41) koji je juče dao sve od sebe da pomogne komšiji i prijatelju Branku koji je upao u septičku jamu u Surčinu nalazi se u teškom stanju.

On se spustio u septičku jamu, ali nažalost nije uspio ni da dođe do nesrećnog čovjeka.

„Kada je Branko upao u jamu, Ivan se vezao kanapom i sišao dolje da mu pomogne. Međutim, od otrovnih isparenja se onesvijestio. Sreća da je bio vezan, jer bi i on upao i stradao“, kazali su upućeni.

„Ivan T. je prebačen na VMA, gdje se ljekari bore za njegov život. Čuo sam da uopšte nije dolazio svijesti. Nikom nije palo na pamet da su gasovi toliko jaki, on ih nije očekivao. Kažu da ga je vodonik sulfid u momentu ostavio bez svijesti“, objasnio je jedan od poznanika žrtava.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.